Companie

Cine suntem?

Principiul de baza al activitatii HIGHBERG SOLUTION

il constituie profesionalismul bazat pe o echipa tanara si competenta, cu pregatire specializata.


Caracteristic companiilor cu un real succes pe pietele internationale, bazate pe un sistem de management strategic si extrem de sustenabil, ce este clar evidentiat prin calitatea produselor, implicit a consultantei si serviciilor aferente acestora, HIGHBERG SOLUTION, companie cu capital privat, integral romanesc, si experienta de minim 10 ani in productia de rezervoare pentru stocare lichide si pulberi, a devenit un important jucator in Europa si Orientul Mijlociu atat in proiecte din domeniul public cat si privat.

Rezervoarele produse de compania noastra, proiectate si calculate (din punct de vedere structural de catre specialistii Departamentului Proiectare Structurala) pentru a putea fi utilizate la parametri optimi in orice locatie sau mediu, pot fi configurate in baza tuturor standardelor de calitate, respectand cele mai stricte criterii de proiectare, productie si montaj la nivel international: FM Approved, NFPA, VdS, WRAS, ISO9001, ISO14001 si ISO18001 etc.


In decursul activitatii sale, Highberg Solution si-a dezvoltat o retea larga de parteneri si clienti atat pe plan national cat si extern, completand inalta calitate a rezervoarelor cu un montaj al acestora efectuat dupa cele mai pretentioase standarde.

Compania noastra se angajeaza sa respecte si cele mai exigente cerinte in domeniul stingerii incendiilor si alimentarilor cu apa, rezervoarele noastre fiind certificate, in conformitate cu normativele europene si americane in vigoare.

PARTENERIATE DE SUCCES


UNIVERSITATEA DE PETROL SI GAZE PLOIESTI

Incepand cu luna Martie 2016, compania Highberg Solution a devenit partenerul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. Suntem mandri pentru parteneriatul cu UPG Ploiesti, dat fiind renumele mondial al acestei universitati in domeniul Oil & Gas.

Parteneriatul a atras dupa sine stagii de internship ale studentilor UPG pe perioada vacantelor universitare in cadrul companiei HIGHBERG SOLUTION.

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE ROMANO-GERMANA

HIGHBERG SOLUTION a devenit membru AHK pentru o mai buna apropiere fata de investitorii germani, clienti actuali sau potentiali. Dat fiind domeniul de nisa in care activeaza, afilierea la AHK a fost un demers normal si organic, pentru a intregi imaginea companiei de success.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germană (AHK Romania) reprezintă oficial economia germana in Romania. In calitate de Camera bilaterala si organizatie de membrii, ea reprezinta interesele firmelor romanesti si germane, cat si pe cele ale membrilor în fata autoritatilor publice, fiind astfel un actor central in dezvoltarea relatiilor economice romano-germane.

highberg-solution-hd75_ahk-logo